Freediving ScubaXP

Vanaf 2018 zal ScubaXP ook freediving opleidingen verzorgen en dit onder de SSI vlag.

Wat is vrijduiken of freediving ?

Je duikt op één ademteug onderwater om te genieten van de onderwaterwereld. Vrijduiken wordt ook gebruikt bij sommige onderwatersporten, zoals onderwaterhockey, synchroonzwemmen, … Maar de meesten onder ons willen vooral langer en/of dieper onder water blijven om de natuur onder de zeespiegel te bewonderen.

Freediving laat je de onderwaterwereld zien op een hele andere manier dan het duiken met perslucht. Eentje waarbij je geen lawaaiierige bellen achterlaat. Je wordt één met de natuur en kan veel dichter naderen tot het onderwaterleven. En dit allemaal in één ademteug. ScubaXP is SSI freedive center, onder leiding van onze deskundige instructrice leer je stapsgewijs de vaardigheden en wordt je steeds beter in freediving.

Je kan je opleiding als freediver stap per stap opbouwen. Heb je nog nooit aan freediving gedaan, kom langs en schrijf in voor een initiatiesessie. Nadien kan je deelnemen aan onze opleidingen, waarbij je je vaardigheden als vrijduiker opbouwt.

Heb je reeds een brevet als freediver of wil je graag je eigen uitrusting om te leren vrijduiken. Dan kan je natuurlijk ook bij ScubaXP terecht. Wij verdelen alle Mares freedive materialen.

Volg de berichten op onze website en facebookpagina en kom als eerste te weten wanneer we helemaal van start gaan met ons freedive opleidingen.

X